Om meg

Bildet mitt
Stavanger, Rogaland, Norway

onsdag 26. januar 2011

Plask, dask..........

PLASK sa det da jeg satte føttene på gulvet i morges. Skjønte lite og ingenting. Fikk satt på lyset og det viste seg at hele rommet var oversvømt. Forsøkte å ta på brillene for å se såvel tiden som hva som hadde skjedd !! Fuktigheten i rommet var så høy at brillene dugget !

Kofferten som sto ferdigpakket ettersom jeg ikke synes det hadde noe for seg å tømme den for et par dager var fyllt med vann og absolut ALT oppi var klissbløt. Alle klær, sko, bøker.....you name it. Og som sagt gulvet fløt. Også klærne som faktisk var hengt opp i klærskapet var gjennomvåte. Har opplevd høy luftfuktighet i Tyrkia men dette overgikk absolutt alt ! Ikke annet å gjøre en å tørke gulvet med håndklærne og begynne og vri alle klærne og finne en måte å få de hengt opp på .... og håpe det ville tørke på et eller annet vis. Kofferten tørket jeg etter beste evne med hårtørkeren. Så får vi se om jeg må igang med hårtørker på alt det andre også ......Det er da det er godt at det snart er tid for hjemreise.

Etter å ha ydet førstehjelp på rommet tokk jeg meg en joggetur. Har nevnt tidligere at jeg så gjerne skulle ha fått løpt i løypa her i Cancun. Og i dag lykkes det !  Selvsagt tilpasset utrolig høy fuktighet og varme så kom jeg meg likevel igjennom 10 km . Veldig rolig og brukte nesten 55 minutter. Men pulsen var likevel veldig høy 160-165 , så det er en grunn til at folk under varme himmelstrøyk tar det rolig når det er varmt. Det er rett og slett litt farlig å ta seg for hardt ut. Pulsen er garantert mye høyere i varmen enn hjemme i kjøligere strøyk. Så vær forsiktig sier jeg og jogger så rolig at selv endene tar meg igjen.....

Etter dusj og frokost var det behov for litt mer tørking....før jeg satte meg til PC'en og oppdaterte bloggen med Cuba turen. Da var det endelig tid for hvit sand og tyrkis vann ...... noen herlige timer ble det til.

Har ikke tenkt å gjøre noen store sprell ikveld. En rolig middag på en rolig spiseplass. I morgen er det siste dagen før hjemreise lørdag. Alt etter fuktighet og evt jobbing her med klærstørking så har jeg ikke andre planer enn å slappe av enten ved stranden eller noe tilsvarende. PS: skal huske å lukke vinduet helt igjen i natt. Men det betyr jeg må ha på aircondition. Har ikke hostet på 5 måneder. Har ikke lyst å begynne nå. Håper det går bra !