Om meg

Bildet mitt
Stavanger, Rogaland, Norway

onsdag 9. februar 2011

Dagen derpå......

Etter gårsdagens lange og spennende men likevel noe slitsomme tur var det tid for en avslappende fridag.idag Sov derfor lenge, hadde meg forsøksvis en litt lengre joggetur ( som ryggprolapsen fremdeles ikke synes noe spesielt om ), lang frokost før jeg gikk en rolig tur ned mot sentrum. Det er lettskyet idag så det er perfekt vær å bevege seg.

Fra flere hold har jeg fått inntrykk av at det er mye å spare på å undersøke priser på utflukter. Jeg har derfor brukt mye av dagen  idag på å undersøke en tur jeg tenker å ta på lørdag hos 5-6 forskjellige turforhandlere. Endte opp med at alle egentlig tokk omtrent samme pris. Jeg kommer derfor ikke til å bruke mer energi på å løpe rundt for om mulig å spare et par USD .

Turen jeg har tenkt på lørdag er til Tulum (link til bilder Tulum) hvor vi skal tilbringe ca halvparten av dagen. Tulum er også et historisk Mayaland område . Andre halvdel av dagen står i snorklingen og badingens tegn i Xel-ha (link til bilder av Xel-ha) som er verdens største naturlige aquarium. Begge aktiviteter krever dog at det er sol så jeg venter til i morgen med å bestille etter å ha sett oppdaterte værmelding. Langtidsvarselet sier egentlig at det skal bli fint frem til onsdag så det gir jo et håp for at det blir tur. Forøvrig reiser jeg videre på onsdag så da gjør det ikke noe for meg om det skulle bli dårlig vær her .

Så et par kirker på veien. Synes bestandig det er artig å se kirker på nye steder. Disse her var ikke noe unntak.

Bilde jeg tokk av Mayakirken i Valladolid som vi kjørte igjennom igår på veien til Chichen Itza.Dagens kirkebilder fra Cancun. Likte veldig godt denne kirken som med sin trakteform formelig inviterer en til å komme inn. Eller ?


Jeg ble ihvertfall fristet til  ta en nærmere titt . Kirken er nærmest som en overbygg uteplass. Ingen vegge til å stenge inne rommet. Må være herlig å gå i kirke her......


Heller ikke bak alteret er det noen vegg men åpent ut mot de grønne træer . Nydelig avslappende å sitte i den kirken .  Likte også godt at Jesus hadde fått komme ned fra korset .......langt mer innbydende dette enn hva jeg er vant med å se :


Nå er en bedre middag inntatt i hotellets restaurant. Da er det på med lesebriller og kose meg med en god bok...og glede meg til morgendagen hva den enn måtte bringe.