Om meg

Bildet mitt
Stavanger, Rogaland, Norway

lørdag 12. februar 2011

Fremme i Cancun !

Er nå vel fremme i Cancun !

Reisestart ble litt anderledes enn ventet. KLM -billettene fra Stavanger via Amsterdam og Mexico City har vært klarer i flere måneder. Men da jeg kom på flyplassen var det ikke mulig å få meg sjekket inn på siste flyet. Til tross for at jeg stod med billetten i hånden !!

Etter det jeg opplevde som intens jobbing i nærmere en time endte jeg opp med en billett til Amsterdam og derifra direkte til Cancun med Martinair. Et bytte jeg selvsagt var strålende fornøyd med ettersom det ville korte reisetiden og jeg slap et skifte i Mexico City.

Ble ca 3 timers venting i Amsterdam. Brukte tiden til å lese samt se på alle de andre reisende. Synes det er artig å forsøke å gjette hvor de kommer fra, hvor de skal og hva de skal !!

Slik var "utsikten" i Amsterdam :
Egentlig ikke noe spesielt med den utsikten spør du meg og gleden er derfor stor da dette skiltet kommer opp:
Flyturen gikk veldig greit. Hadde egentlig en 4 seters alene men i ren snillisme byttet jeg med et par som hadde en 2 seters. Kunne selvsagt ikke ligge på samme måte på en 2 seters men det gikk helt greit. Martinair er tydeligvis en av de få flyselskaper som fremdeles serverer gode flymåltider med god drikke til. Tusen takk for det.

Med en times forsinkelse var vi vel fremme i Cancun kl 20:15 lokal tid. Rett før landing annonserte kaptainen at det nå var 23 grader i Cancun. Artig å se alle munnvikene som skjøt mot ørene og vi nikket alle til hverandre som små muppetdukker. Også de som en ikke hadde hatt kontakt med under flyturen. Enkelte lot seg rive såpass med at de høylytt ga uttrykk for gleden over 23 grader sent på kvelden ;)

Så var det gjennom passkontroll og en lang ventetid på kofferten min. Min kom som vanlig nesten sist. Så var det laaaang kø for å komme gjennom tollen. Ble tatt til siden. Jeg hadde smuglet 2 epler . Disse ble konfiskert og jeg fikk heldigvis gå videre. Fant en shuttle bus til hotellet. Til tross for mørket var jeg impornert av alle de flotte hoteller som ligger på rekke og rad langs sjøen. Turen til hotellet tokk vel en god halvtime. Fikk meg innlogert på rommet på mitt hotell . Tilhører ikke akkurat Hilton kategorien men så langt er jeg kjempefornøyd. Skal forsøke å skrive litt mer om hotellet og omgivelsene senere.

Grunnet tidsforskjellen fikk jeg lagt meg kl 23 og skulle ha en perfekt nattesøvn og dermed fort komme inn i lokal tidspunkt. Satte vekkeklokken til 06 for å få meg en joggetur før det ble for varmt. Synes det var rimelig mørkt da jeg våknet og måtte spørre etter tiden i resepsjonen . Den var 5 alltså jeg hadde satt klokken en time feil.Vel tilbake fra joggeturen i singel og shorts ble det en kjapp dusj med påfølgende frokost i restauranten.

Dagen idag har jeg tenkt å ta det veldig roligt. Orienterer meg i nærmiljøet og på hotellet. På min joggetur så jeg flere steder med reisetilbud så jeg må nok også forsøke å sette opp en oversikt over hva jeg skal se her i Mexico. Og så må jeg finne en minibank........

Da får jeg komme tilbake i morgen og berette hva jeg klarte å fylle dagen med .......