Om meg

Bildet mitt
Stavanger, Rogaland, Norway

torsdag 27. januar 2011

Reise fra Cuba tilbake til Mexico

Da var tid for å reise videre. Passer på et vis veldig bra ettersom været snudde i går kveld og endte med storm og litt regn. På den andre siden så har jeg nettopp lært hvordan jeg skal gå i supermarked og handle. Jeg tar min Pesos pung og den røde tax-free pose fra Sola og intet annet. Da kan jeg gå rett inn. Dessverre fant jeg ikke annet pålegg enn ost og av alle ting amerikansk peanutbutter! Ingen av delene fristet men synes det er litt rart at det verken finnes syltetøy e.lign. Men det må en kanskje i spesialforretning for å kjøpe? På samme måte som en må kjøpe brød hos et bakeri?

Reisen fra Havanna til Cancun gikk helt planmessigt. Også denne gangen hadde jeg "gleden" av å fly med et YAK-42. Håper ikke jeg må ta flere turer med den flytypen !


Og ellers ser flyplassen ut som en hvilken som helst annen flyplass kanskje ?Turen fra lufthavnen til hotellet har jeg tatt flere gange så den gikk helt greit. Satte igjen en bag med diverse ting jeg ikke trengte på Cuba på hotellet og der var alt intakt. Så da var den dagen overstått og det var greit å være tilbake i Cancun